aanbod

Karakterkaart

Een karakterkaart is een geboortekaartje uit de collectie. Er staat ongetwijfeld een mooi exemplaar tussen dat volledig bij je past. Dit passen we dan aan met de juiste (geboorte)gegevens van jouw baby, waarna je een digitaal exemplaar ontvangt.


Bekijk collectie

Combi karakterkaart

Een combi karakterkaart is een geboortekaartje dat bestaat uit een combinatie van verschillende karakterkaarten uit de collectie. Door het aanpassen van lettertypes, tekstschikking, papiersoorten en kleuren maak je een karakterkaart geheel eigen. Laat je fantasie gerust de vrije loop!


Bekijk collectie

Geboortekaartje op maat

Even verliefd worden op het geboortekaartje als op de baby? Dat is natuurlijk bijna onmogelijk… én toch kun je hiervoor bij mij terecht! Op basis van jouw visie en verhaal kies je voor een karakterkaart uit de collectie of ga je voor een spiksplinternieuw ontwerp op maat.


Meer informatie

Doopsuiker

Doopsuiker zelf maken of doopsuiker laten maken? Er zijn verschillende pakketten.


Bekijk mogelijkheden

Logo en huisstijl

Je runt je eigen bedrijf en werkt keihard om er een succes van te maken. Veel denken en doen, je leeft je missie en gaat voluit. Je hebt je aanbod bepaald en je strategie uitgestippeld. Je heb je administratie ‘on point’ en met je communicatieplan ben je al aan de slag gegaan. Maar het voelt nog niet aan als ‘eigen’ of als ‘jou’…


Meer informatie