Geboortekaartje op maat

Een geboortekaartje op maat begint met een idee. Dat kan een idee zijn waar je al langer over nadenkt en dat werken we dan samen verder uit. Dit kan via een online meeting of in het echt bij mij op kantoor. Ook als je geen inspiratie hebt, kun je bij mij terecht. Carte blanche is namelijk prima!

Voor een geboortekaartje op maat heb je een investering over van € 247,-. Dit bedrag is inclusief BTW (én goede zorgen) en exclusief drukkosten. Het ontwerp van een babyborrelkaartje, op basis van het geboortekaartje, is GRATIS.

Interesse? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Werkwijze

1. De Afspraak

Kun je niet wachten om aan je geboortekaartje op maat te beginnen? Stuur me dan een e-mail of een berichtje voor het plannen van een afspraak.

Dan bekijken we samen de mooiste papiersoorten en folies. En geef ik een woordje uitleg bij de verschillende druktechnieken. Vervolgens kiezen we er samen de juiste uit, afgestemd op het geboortekaartje op maat van jouw mini-me.

2. Geboortekaartje laten ontwerpen

Zo spannend… je geboortekaartje laten ontwerpen! Na onze kennismaking ga ik dan ook meteen aan de slag met het ontwerp en zorg ik voor een uitwerking van het idee. Wat later bezorg ik je enkele digitale ontwerpen.

Het door jou gekozen ontwerp werk ik in detail verder uit. Eenmaal compleet in de wolken? Dan is het vasthouden van je papieren geboortekaartje ook mogelijk in de vorm van een digitale proefdruk.

BABY FEVER: Hou er rekening mee dat je geboortekaartje laten ontwerpen hartverwarmende neveneffecten met zich kan meebrengen!

3. Geboortekaartje laten drukken

Met een gerust hart het geboortekaartje laten drukken? Ik ontzorg je graag volledig door die verantwoordelijkheid uit handen te nemen. Bij de geboorte bezorg je mij de allerlaatste gegevens waarna ik contact heb met de drukker.

Wat later kun je de geboortekaartjes in ontvangst nemen. Na een persoonlijke bezorging bij je thuis of in het ziekenhuis. Na afhaling in de drukkerij of bij je thuis via de pakjesdienst. Uiteraard bezorg ik je op voorhand een offerte voor het drukwerk en eventuele verzendkosten.

Als je liever zelf op zoek gaat naar een drukkerij dan zorg ik voor een drukklaar bestand. Bij de geboorte geef je de allerlaatste gegevens door aan de drukker. Het gaat dan om de voornaam, geboortedatum, tijdstip, lengte en gewicht. Na het doorgeven van deze informatie kun je je geboortekaartje laten drukken. De in ontvangstname van de geboortekaartjes stem je af met de drukker.

Even verliefd worden op je geboortekaartjes als op je kleintje?