Ondernemers


Hard werken zit in je DNA maar aan je visuele identiteit is er nog werk? Je runt je eigen bedrijf en werkt keihard om er een succes van te maken. Veel denken en doen, je leeft je missie en gaat voluit. Je hebt je aanbod bepaald en je strategie uitgestippeld. Je heb je administratie ‘on point’ en met je communicatieplan ben je al aan de slag gegaan. Maar het voelt nog niet aan als ‘eigen’ of als ‘jou’…

Ook de onderstaande vraagstukken zijn van toepassing…

– Je wil meer klanten aantrekken die bij je passen?

– Je wil je onderscheiden van de concurrentie maar je weet niet hoe?

– Je wil je herkenbaarheid vergroten onder je doelgroep maar je hebt geen idee waar te beginnen?

– Je wil meer naamsbekendheid maar je twijfelt over hoe je dit op een effectieve manier aanpakt?

That’s where I come in!

Mijn creatieve skills zet ik namelijk graag in om de grafische elementen voor jouw bedrijf te ontwerpen. Met jouw verhaal in gedachten ontwerp ik een logo, een sublogo of beeldmerk,… een complete branding. Op die manier ontstaat er een professionele uitstraling met jouw persoonlijke stempel. Voor ik daarmee aan de slag ga, bekijken we samen welke kant je op wil met je bedrijf. Wie je ideale klant is en welk gevoel je wil uitstralen naar de buitenwereld. En wat je bedrijf visueel nodig heeft om die normen en waarden uit te dragen richting je doelgroep. Dit doen we op basis van een door jou ingevulde vragenlijst en een kennismakingsgesprek. Eenmaal je nieuwe branding “staat” dan staat ook je visuele identiteit als een huis en claim je vol vertrouwen je eigen plekje op de markt! Je vergroot je zichtbaarheid door je persoonlijke verhaal te vertellen. Een tipje van de sluier licht je alvast op met je logo, beeldmerk, kleurenpalet en lettertypes.

Je nieuwe branding staat er al vanaf € 499,- excl. BTW. Dit is inclusief een digitale huisstijlgids! Wil je resultaat behalen door visuele veranderingen door te voeren?

Neem dan contact met me op.