ik ben marleen

Ik ben Marleen, een drieëndertigjarige mooimaker met oog voor detail. In mijn hart en hoofd heb ik ruimte voor jouw verhaal. Samen met een flinke dosis liefde en een gezonde portie creativiteit maak ik de vertaalslag naar een tastbare herinnering. In de vorm van een krachtig ontwerp, passend bij jouw hoofdstuk. 

Je mag me zien als een klein onderdeel van jouw reis waarin ik me inzet als ontwerper van geluk. Volledig afgestemd op jouw minimalistische stijl mét een onvergetelijke extra touch. Als vormgever van jouw nieuwe hoofdstuk zorg ik voor een persoonlijk geboortekaartje en een doopsuiker concept op maat. Ook voor andere geluksmomenten, op persoonlijk en professioneel vlak, kun je bij mij terecht. 

0
kopjes koffie
0
echte verhalen
0
broertjes en zusjes
0
mama's met tranen van geluk

Zelfstandig naamwoord (v.) – Verbuigingen: geen, er is maar één De Designerij. Creatieve uitlaatklep met betekenis; plaats waar met passie wordt gewerkt; vergelijkbaar met een slagerij, bakkerij of slijterij; met vergunning voor grafische vormgeving; warm, spontaan en gezellig; designer in bijberoep; speciaalzaak voor geboortekaartjes en aanverwanten zoals doopsuikers; een atelier gespecialiseerd in ontwerpen. 

De Designerij is mijn “kindje” waarmee ik kan bijdragen aan het leven van (bijna) mama’s en papa’s. Het is zo tof dat ik deel mag uitmaken van een belangrijke periode in hun leven. Maar ook ben ik er voor de ondernemers die hun bedrijf zien als hun “kindje”. Ik zet me er steeds voor in om een persoonlijke stempel te drukken (de ironie) op het hoofdstuk van anderen. Een samenwerking is voor mij dan ook pas geslaagd als je mijn hart bent gepasseerd! 

Wist je dat...

Wil je weten waarom?
Contacteer me dan voor een kennismakingsgesprek of volg me op Instagram @dedesignerij voor een kijkje achter de schermen.